6979229498 Σκοτίνα, Πιερίας paradiseolympus2022@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image
 
 
 
 
 
Paradise Οlympus Villas
Ενοικιαζόμενες Βίλες - Πολυτελείς Διακοπές Σκοτίνα Πιερίας


 

Το Paradise Οlympus Villas βρίσκεται στην Σκοτίνα Πιερίας στον οικισμό Ερκειάδες και είναι ένα μαγικό μέρος για τις διακοπές σας.  Το συγκρότημα περιλαμβάνει 6 ανεξάρτητες βιλίτσες οι οποίες διαθέτουν όλες τις ανέσεις που μπορείτε να φανταστείτε για προσφέρετε στον ευατό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις διακοπές των ονείρων σας. 

Οι βίλες είναι χτισμένες ανάμεσα σε ένα καταπράσινο και ήσυχο τοπίο, πλούσιο από δέντρα και βλάστηση, το οποίο δημιουργεί ένα ήσυχο και ταυτόχρονα πολυτελές περιβάλλον για τις διακοπές σας. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Κοντινές παραλίεςΠαρόλο που η ακριβής τοποθεσία, απο τις πολυτελείς κατοικίες, είναι στους πρόποδες του Ολύμπου, η παραλία της Σκοτίνας βρίσκεται μόλις σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.  Μιλάμε για μία απόσταση 3 λεπτών με το αμάξι ενώ υπάρχει και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, γύρω στα 8 λεπτά, η παραλία του Πλαταμώνα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κοντινοί προορισμοίΕκτός από τις πανέμορφες κοντινές παραλίες που θα βρείτε κοντά από το συγκρότημα μας, υπάρχουν και άλλα όμορφα μέρη αρκετά κοντινά που αξίζει να επισκεφτείτε. Για περισσότερες λεπτομέρεις για τους παρακάτω προορισμούς αλλά και για το τι μπορείτε να δείτε εκεί ρωτήστε την reception. Επίσης να σημειώσουμε ότι σε κάθε βίλλα του Paradise Οlympus Villas υπάρχουν χάρτες και φυλλάδια της περιοχής. 
 
  15 λεπτά από το Δίον
  20 λεπτά από την Κατερίνη
  20 λεπτά απο τον Παλαιό Παντελεήμονα
  30 λεπτά από τη Βεργίνα
  30 λεπτά από το Ελατοχώρι
 
 
  35 λεπτά από τη Βέροια
  40 λεπτά από τα Πριόνια στον Όλυμπο
  40 λεπτά από τη Λάρισα
  50 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Απολαύστε τις διακοπές σας
στις πολυτελείς βίλες μας και εμείς θα σας εξασφαλίσουμε κάθε ανάγκη σας.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΓια να κάνετε κράτηση για τις υπέροχες διακοπές σας ή για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε...